Hvordan man laver prom mode på den lave omkostninger

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

deler

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Dette indlæg kan omfatte affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Før vi tackler abmode, lad os tage et kig tilbage i tiden. Da jeg gjorde prom, købte de fleste piger deres pouffy prinsesse boldkjole fra samme overprisede brudebutik. Udover at se meget dateret, var du nødt til at planlægge aftaler langt foran tidsplanen for at kæmpe ud pigerne på din samme skole, og dem på rivaliserende campusser også.

Jeg hadede ideen da (det er derfor, jeg valgte en off-the-rack bcbg maxazria), og jeg hader stadig ideen nu.

Heldigvis har Prom kjole muligheder fået langt mere ekspansiv (og billig!), Og der er langt færre begrænsninger på, hvor formelt din formelle kjole skal være. Prom kjole mode bliver denne fantastiske fri for alle (minus dine standard kjole kodekreguleringer). Og at mine venner, er hvad der er så fantastisk om at dressing til prom i 2016.

Uanset om du søger at spare nogle penge eller bare lede efter noget uventet, siger vi springe til at gøre den historiske aftale på din hjemby fancy kjole butik, og bare snag en formel-klar frække fra et af de steder, du allerede handler! Godkendt af supermodeller og it-piger ens, disse er de billige etiketter, der hjælper dig med at gøre prom på den billige.

Prom Fashion: The Etiketter

Asos.

Udsmykket langærmet afgrøde Top Maxi Dress, $ 153.66

Med side efter side af head-turners, er Asos det øverste udgangspunkt for at få en fornemmelse for, hvad der er trending. Sig hej til standouts som todelt sæt!

Boohoo

Boutique Sarah Corded Lace Paneled Maxi Dress, $ 52

Butik sikker med denne billige favorit fra Storbritannien. Ikke engang bekymre sig om langvarig forsendelse eller vanskelige afkast, da disse fyre gør det hurtigt og enkelt.

Reformation

Feliz kjole, $ 98

For luksus på et budget giver reformation dig en samvittighedsfuld kjole, du vil bære i de kommende år. Og til toppen af ​​det hele er dette Silk-and-Crepe Kærende mærke, der er underskrevet af lignende af et EM Rata.

Vildledt

Raspberry Long Sleeve Twist Wrap Maxi Dress, $ 60, MissGuided

Lilla satin gør dette valg prom-worthy. Den rige Hue slog op med en høj slids og selvsikker hals er en sofistikeret combo, der er let og fed på samme tid.

Topshop.

Metallisk slip kjole af boutique, $ 180

Hvis etiketten er god nok til Kate Upton på Met Gala, er det godt nok for os. I din lokale Nordstrom eller på deres egen placering leverer Topshop altid.

At bevise, at du ikke behøver at bruge store bukke til at ligne en million, disse daglige navne giver dig meget mere til at arbejde med for tilbehør og event add-ons.

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *