80s Fashion: Styles at prøve nu

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Denne udgivelse kan bestå af affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Føler sig lidt nostalgisk? Nå, denne mode flashback er sikker på at inspirere gode minder fra 1980’erne. Fra carry pads samt frilly kraver til palæer såvel som angora, fashion stilarter af 80’erne gør et comeback i efterårssæsonen. Vis din kærlighed i årtier forbi ved at prøve nogle af disse fem gammeldags-made-moderne efterårstendenser.

1. Metalliske stoffer samt tilbehør

I 1980’erne blev metallisk betragtet som futuristisk. Guld såvel som sølv var især fremtrædende nuancer, med lejlighedsvis kobber, bronze, såvel som levende farver blandet i. Dagens metalliske mønster har et komplet udvalg af farverige designs, herunder pinks, purples, blues, samt greens. For et prangende dagligt udseende vælger du subtile popper af metallisk, såsom guldhæl, en lyserød kobling eller et sølvbælte.

2. Bære Pads.

Fed skulderpuder var et typisk syn i 80’erne. Kraftfulde kvindelige tegn på sæbeoperaer rockede bærepuder i blazere såvel som kjoler, såvel som resten af ​​os fulgte efter. Den ekstra form af bærepuden giver illusionen af ​​brede skuldre, hvilket igen gør resten af ​​din krop ser mindre ud.

Skulderpuder springer nu op på landingsbaner såvel som på masser af store navne celebs (Rihanna, for en). Hvis du er for at prøve dette 80’ers inspirerede, power look, begynde med en langærmet jakke samt holde resten af ​​outfit simple.

3. frilled kraver

Frilladte beklædningsgenstande har været på igen, off-igen i årtier. Dette girly look er ultra-feminint, men kan ligeledes virke for-cutesy, hvis det ikke udføres korrekt. For at gøre dette 80s udseende arbejde i det 21. århundrede, vælg for at få den frillede krave som den vigtigste charme af ensemblet, samt holde resten af ​​outfit tam. Vælg neutrale, solide farver med minimale mønstre eller teksturer. Sort såvel som hvide kombinationer arbejder pænt med denne tendens.

4. Chunky Heels.

De fleste kvinder husker det chunky hælmønster, der var fremtrædende i hele 80’erne såvel som i 90’erne. Sammenlignet med de tynde stilettoer af nutidige tider er det iøjnefaldende klumpede fodtøj på den modsatte side af spektret. Men chunky hæle har deres placering denne efterårssæson. Par dit foretrukne par chunky hæle med nogle skinny jeans såvel som en formmonteret top for at gøre ensemblet forekommer sømløse såvel som sofistikerede.

5. Sequins.

Sequins var, da et tegn på glamour såvel som fabelagtighed. I dag, så meget gnistre kan få det til at se ud som om du prøver så godt hårdt. udstråle lyse ved at vælge et indlæg af beklædningsgenstande eller et tilbehør til bedazzle. Sequin udsmykninger på en trench coat eller blazer kan tilføje yderligere pizzazz til dit yderbeklædning. Twinkling Sequins også fungerer godt for tilbehør, såsom håndtasker, koblinger, såvel som bælter.

Er du glad for at se 80’er mode at gøre et comeback? Efterlad en kommentar samt lad os vide!

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *