Nice dag til en hvid bryllup begivenhed (kjole)

Posted on Category:Clothing Leave a comment

Disse goodoRenient folk sendte mig en yderst nice email i morges, såvel som jeg gik til deres websted for at søge rundt. Det har været i alderen, da jeg har brugt en Qipao (for det meste, da de ikke har lommer), men jeg har altid ønsket præcis, hvor elegant de er …

Dette er i deres clearance sektion. Det tilbydes i størrelser 4 eller 14, såvel som udseende til mig som en vidunderlig no-budget bryllup begivenhedskjole. Det er langt, det er silke, det fungerer ikke den patenterede hylde-O-spaltning, der synes at afgive så mange bryllupshændelseskjoler i dag, såvel som det er femogtyve dollars. (Ja, du tjekket ud den højre. $ 25,00.)

Den ikke-salgspris? $ 38.99.

Jeg forstår for nogle mennesker, det handler om Acres of Tulle, men det ville være en vidunderlig kjole for en fredelig (eller anden) bryllupshændelse eller elopement. Bridal, men ikke cinderellaish; Elegant, men stadig funky. En lille aftenceremoni, med en reception derhjemme? En city hall ceremoni fulgte med en god frokost i en restaurant? Denne kjole ville være vidunderlig … du kan måske se ud som en brud samt stadig få dig til en kabine uden at skulle have en udpeget stuffer. Samt til denne pris kan du tilføje nogle virkelig vidunderlige sko såvel som nogle alvorlige undertøj. Jeg ville bære safir (eller lapis lazuli eller i det mindste safirfarvet) reducere øreringe til “noget blåt”. (For noget lånt jeg hermed låner dig denne ide.)

Du har måske en stor ekstra bryllupsrejse, hvis din kjole kun var $ 25. Jeg siger det bare.

Goodorient vil gerne fremme lige her – har nogen nogen form for erfaring med dem? Jeg er på hegnet om, hvorvidt at acceptere dem, da jeg virkelig foretrækker at acceptere markedsføring kun fra små virksomheder, der gør syning- eller vintage-relaterede ting. Men en stor del af mennesker har spurgt mig, hvor man skal få tøj lavet i Asien, såvel som jeg har ingen svar. Jeg vil gerne have din feedback, folk.

Taler om annoncører, jeg starter en ny serie af stillinger, en “Meet-Our-Advertisers” -serie. Jeg var lidt nysgerrig efter alle disse mennesker – præcis hvordan begyndte de deres virksomheder? Hvad kan de lide om mønstre såvel som vintage? Disse er ikke sponsorerede stillinger (bortset fra at disse mennesker alle annoncerer) Jeg var bare nysgerrig, jeg mener, interesseret, såvel som jeg troede på jer alle ville være også! Jeg vil offentliggøre den første første gang i dag. (Disse vil være i tillæg til, ikke udskiftning, hverdags- eller semi-daglige indlæg.)

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Regler for kjoler på bryllupper (ikke regler for bryllupshændelseskjoler) 30. maj 2005 med 219 kommentarer
Januar: god dag for en hvid weddingaugust 4, 2007
Heidi, nu med mere fishmay 8, 2010 med 36 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *