Ode, en ny begyndelse i typografistil!

Posted on Category:Clothing Leave a comment

Verden udvikler sig, såvel som også folkene såvel som hvad de gør. Som vi sagde i en artikel om vores nye pin-up Women Vector Set, har traditionel en metode til at integrere sig selv med
billig cialis online
H nutiden, såvel som hvorfor ikke, selv med fremtiden. Intet forbliver det samme, uanset hvilke ændringer. Det er netop grunden til, at designerne såvel som kunstnerne i typografi -stil har en tendens til at følge med, såvel som at transformere alt det gamle i noget nyt såvel som forbedret.
Ode -artikel Eksempel er nøjagtigt, hvordan Ode kom til live! Netop til dette formål at omdanne noget gammelt såvel som beskidt til noget ekstremt læsbare, at grafiske designere kan bruge til forskellige værker såvel som deres egne prøver. Gamle typestilarter, såsom gammel engelsk eller gotisk, er ekstremt fremtrædende i disse dage, idet Ode er den perfekte Frankenstein til denne stilarter.
Ode -artikel Eksempelod er designet ved hjælp af nogle principper til eksempler ved at tjekke en bygning snarere end at bringe en eksisterende idé tilbage til livet. Den kloge ting ved at gøre dette er at bruge nøjagtigt de samme værktøjer, der oprindeligt blev brugt. Du skal forstå fortiden for at producere fremtiden.
Ode Humanist Textura -eksempel på de forskellige beskadigede scripts, ligeledes udgangspunktet for skrifttypen kaldet Ode, var tekstualis, som var ekstremt enkel at blive konstrueret, men ekstremt vanskelig at blive læst, hvilket er fordi dets gentagelsesmønster, denne pegende bit personlighed. I Textura var et af problemerne også den høje kontrast, der sænkede øjet ned.
Ode -figurer såvel som breve, som skaberen stillede sig selv dette spørgsmål: en en stil en god teksttype baseret på et komponeringsdesign, der ikke virkelig egner sig som et? Svaret var ja! Han tog friheden til at forbedre sig såvel som en mindre ortodoks tilgang (som han sais).
ODE -artikel Zoom Eksekode giver sig selv som en glattere, organisk såvel som venligere end tidligere lignende stilarter. Med sine hjørner afrundet, har Ode mere spænding så godt, da det er meget mere agrable end sine tidligere stilarter, idet de har sine breve noget skråtliggende til højre.
TEXTUALIS Eksempler, vi sagde, tid ændrer sig konstant, såvel som det er absolut typisk at tilføje os selv til chages. I vores OPPINION er Ode FaceType absolut perfekt til tee -shirts -modeller. Vi online i en tid, hvor tee -skjorter beskeder er ekstremt fantastiske såvel som populære, så det er obligatorisk at bruge den perfekte stil til at give vores tee -skjorter mere klasse såvel som skønhed.
FontSWE inviterer dig til at tjekke mere om ODE -stilen såvel som dens skaber ved at inspicere forfatterens side!

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *