Berømte berømtheder, der bruger kvinders bukser, passer såvel som at rocke deres rodede stil ved begivenheder

Posted on Category:Clothing Leave a comment

ikke hver gang vores fantastiske stjernekjole op i stilfulde blandede drikke kjoler for at nåde de røde løberbegivenheder såvel som Olympique Lyonnais Trøje lejligheder; Der er nogle i kvinders bukser passer til at rocke scenen derude. Såvel som hvis du troede, at det kun var de lange spor såvel som lag, der prydede femininiteten af en dame ved sådanne lejligheder, tog du fejl.
[Læs også: Præcis hvordan man bærer buksedrakt]

Berømtheder i buksedrag
Mønsteret er skiftet til kvinders bukser passer til sans tabet af feminine appeller, vi siger, såvel som lige her er et par af de bredt kendte stjerner i buksemis .
1. Snarere lyse såvel som farverige, vi elsker bare de matte regnbue nuancer med stjerner på pelsen, glatte skårne bukser samt de finurlige lyserøde støvler til fødderne. Den store miljøvenlige nuance skaber også et snit, det gør det lange hår på stjerne Jenny Lewis. Hvad siger? Vil du gerne kjole op i disse toner til en festaften out- være lidt finurlig såvel som dristig!
Kilde: shewired.com2. Når vi taler om stjerner i buksedrag, tager det til Saudi-Arabiens fodboldlandshold Trøje endnu et niveau ved hjælp af et helt sort ensemble, vi opdager Jodhpuri-bukserne, der er integreret med den glatte sorte smoking. såvel som hvem der ville bære den som en anden rockestjerne end den svage engelhaz; Inspicér de polka-trykte sko, hun sports med udsagnet halsstykket i guld- snarere kvinden fra hætten i al swag-stil!

Kilde: shewired.com3. Star Charli XCX viser os nøjagtigt, hvordan vi kan bringe meget mere af et feminint touch til bukserne pasninger, der bruges af kvinder, såvel som denne gang omkring hun kaster en modestave i syntetisk lyserød pelsfrakker sammen med et helt hvidt nummer til bukserne passer til hun bærer. Topping udseendet med en yndig lyserød slips, såvel som chunky peep-toed hæle, stjæler Charli vores åndedrag væk!
[Læs også: Hvad skal man bære med miljøvenlige bukser]

Kilde: shewired.com4. Ellen Page kom for nylig ud af garderoben med sin orientering, uanset hvor meget mere end at hun viste os nøjagtigt, hvordan man kjoler androgyni i glatte sorte power -buksedragt. Krav Vi siger mere?
Kilde: shewired.com5. Et helt hvidt nummer af Miley Cyrus (sanger såvel som skuespillerinde), vi faldt ind som de chunky sikkerhedspins, der blev brugt på frakkenes hæmlines!

[SC: Mediad]
Kilde: shewired.com6. Rødhåret såvel som alle i hvid, melodiforfatter såvel som sanger, Rihanna holder aldrig op med at arbejde for at bedøve os igen med sin sassy såvel som en vild følelse af mode, ligesom hun gjorde ved Billboard Music Awards denne gang.

Kilde: StyleBistro.com10. Hvem er den kvinde i rød- det er Freida Pinto. Slumdog Millionaire -skuespillerinden er over hele verden såvel som at gå til forskellige røde løberbegivenheder. Vi har hovedsageligt set i klædt i blandet drikke tøj til mange begivenheder, men denne gang i et alt-rødt nummer stjal Freida adskillige hjerter ved hjælp af en rød gucci-buksedragt.
Kilde: StyleBistro.comTHOSE var de ti stilfulde kvinder i hautest af buksedrag, der blev brugt til forskellige begivenheder såvel som begivenheder. Men hvis du søger efter kvinders buksemål til bryllupper eller pussdragter til bryllupsbegivenheder, kan vi vise dig lignende som Ellen de Generes!
Kilde: Mirror.co.ukand For at udstyre udseendet har du måske en viktoriansk hat såvel som en buket at holde.
Kilde: Biensavvy.eushilpa Shetty
Kilde: Rediff.comparineeti Chopra
Kilde: voompla.comsonam kapoor
Kilde: OGC Nice Trøje mayapurionline.com Vi håber du havde det sjovt at læse dette indlæg? Ligesom for alle, bær disse buksemidler såvel som at rocke scenen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *