Minimalistisk billede: Ben Illustratoren

Posted on Category:Clothing Leave a comment

Ben Illustratoren
Det er klart, at dette er en mand ved navn Ben, en mere, der gør illustration.
Kun han er bestemt ikke kun en mere innovativ i den fantastiske stak af grafiske designere. Sektionen om hans websted vedrører det. I stedet for at smide en masse klichier, giver han sin identitet som en innovativ i typen af ​​en illustration. Præcis hvor mange kunstner forstår du, der kan trække dette af? Det kan dog virke enkelt i teorien i metoden, men det er meget, meget meget mere kompliceret.

Men det er ikke bare det. Han inkluderede et par vidnesbyrd fra samarbejdspartnere, såsom direktøren for Made You Look, NYC Director Dot Art samt begivenhedsprogrammering, Emmy Award -vindende sætdesigner James Pearse Connelly, Hasbro Designer Matt Mattus samt Kim Sillen, grafisk designer til NYC Department of Transportation. Deres ord er i stand til at fineste forklare, hvad denne mand virkelig handler om: professionel, intuitiv, pålidelig såvel som sidst dog ikke mindst, utroligt kreativ.
Og hans mulighed for et så let pennavn taler bind om hans stil: minimalistisk, en type enkelhed, der gør dig nysgerrig efter at forstå mere. Det trækker dig ind i en type “hvor er Waldo?” verden. Selvom let ikke er det ord, jeg ville gå efter. „Kondenseret” ville være meget mere passende.

Stykket med geometri udsætter et bredt synspunkt fuldt af oplysninger om, hvad han skildrer. Han er i stand til at vise den vigtige meddelelse bag sine stilarter på en sådan gennemsigtig måde. Talrige kunstnere maskerer deres manglende forståelse eller manglende evne til at gøre den primære meddelelse med rodet detaljer. Ikke Ben.
Ben O’Brien går med en ekstremt ritualistisk proces med alle sine projekter: forskning, forenkle, tegne, farve. Et af hans mange nylige værker var for ingen anden end The Guardian.

På hans websted kan du se mange af hans arbejde med detaljer om hver kommission. Jeg kunne godt lide dette kaldet Bilbao, der inkluderer billeder af hans skitser. Hvis du er som mig såvel som glæde ved at kigge bag kulisserne, skal du sørge for at overholde hans Instagram.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *