Bedste 10 gelémakeup -produkter, der skal tilføjes til din appeloversigt

Posted on Category:Clothing Leave a comment

, der tror på en alternativ til at indstille makeup under det varmere vejr? Så er der ikke noget mere afvikling end Jelly-teksturerede makeup-produkter. De er ikke nye inden for tjenesten, men sandheden er, at de virkelig ekspanderer; Hvilket indikerer, at produkterne ikke er begrænset til hudpleje alene, men gelébaserede hårprodukter er også kommet op. Foran er 10 produkter gelé makeup -produkter, der dækker alle elementer i din appelrutine.

10 Jelly-teksturerede makeup-produkter, der kan forvirre dig:
Her er vores bedste valg:

1. Leeds United Trøje E.L.F Cosmetics Bounce Back Jelly Cleanser:
E.L.F Jelly Cleanser har nul sulfater såvel som et resultat ikke skader. Det består af fugtgivende komponenter som agurk, aloe vera, sukker ahornekstrakt samt kokosnødjuice. Formlen er fremragende til dehydreret hud sammenlignet med en masse rengøringsmidler, da denne dybt hydrater såvel som renser uden at efterlade nogen form for rester.
Kilde: Elfcosmetics.com2. Clinique betydeligt forskellige fugtgivende gelé:
Vandbaseret gel fra Clinique er en oliefri formel såvel som er en af de mest populære. Udover dens vægtløse hydrering består den ligeledes af anti-forureningsmidler til at sikre hud mod støv, forurening samt hudskadelige luftpartikler.
Kilde: m.clinique.com3. Rimmel Jelly Blush:
En gelé rødme! Er det ikke støj sjovt? Dyp på denne modstandsdygtige blusher på kindbenene til en dugget, frisk finish. Dens flush -påvirkning er bedst for alle sæsoner.

Kilde: rimmellondon.com4. Glossier Milky Jelly Cleanser:
Denne Instagram-berømte VM i fodbold Trøje Jelly Cleanser er ikke fremtrædende uden grund. Dens dobbeltrensningsformel renser de sidste spor af makeup uden at udtørre huden. Takket være dens tilsatte hudplejekomponenter som Rosewater, Poloxamer samt vitamin B5, der renser snavs, mens den beroligende hud.

5. Rich bare for at rydde op geléaftale med maske:
Denne hoppende gelaftale med maske er især fremragende til kedelig, dehydreret hud. Specielt formuleret med bambusstamme, trækul såvel som papaya -enzymer, det fungerer for at eliminere døde hudceller såvel som makeup til en lysere hudfarve. Gnid bare en smule mængde geléaftale med maske på CF Monterrey Trøje tørre palmer. Påfør på huden såvel som vaskeri efter ti minutter.

Kilde: lushusa.com6. Farsáli, Jelly Beam:
Highlighter brød alle poster efter udgivelsen på Internettet. Den gelatinlignende-Jelly-struktur tager ind på huden såvel som efterlader en Pearlescent-effekt. Formlen er enkel at blande såvel som påføres på huden. Det fås i to nuancer, Champagne Pink såvel som øget guld. Begge disse nuancer efterlader en naturlig shimmery-effekt. Vi er solgt.

8. Colourpop Cosmetics Jelly Meget skygge:
Denne er på toppen af appeldiagrammerne. Alt takket være det bemærkelsesværdige valg af 20 nuancer i en udgiftseffektiv pris. Pigmenternes sort fra jordbærrød, enhjørningsblå samt Elf Green-meget meget i dagens skygge. Listen er vidtgående.
Kilde: ColourPop.com9. Ouai haircare curl gelé:
Dette curl geléprodukt leverer de bedste modstandsdygtige krøller på få sekunder. Takket være de geniale fugtgivende olier såvel som silkeproteiner lover formlen at blødgøre krøllerne såvel som at udjævne de ru ender udløst af fugtighed.
Kilde: Theouai.com10. Winky Lux Flower Balm Lip Stain:
De Lux Solid Lip -pletter bruger en speciel pH til at tilbyde en blød lyserød skinnende finish. Bær læbebalsam alene på en blød overflade eller over en mat læbe for at tilbyde et strejf af glans.
Kilde: Winkylux.com Disse gelébaserede formler kan afskrives som en forbipasserende tendens, men de er meget værdige omkostningerne. Ikke kun er de seje, men giver en varig opfattelse af huden. Så lag dine favoritter fra vores liste over 10 fineste gelémakeup -produkter, før de er væk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *