Bedste blazere til kvinder

Posted on Category:Clothing Leave a comment

En blazer er en vigtig garderobe -vare, som enhver fashionistas har brug for. I koldt vejr er det det bedste stykke, der får mest muligt ud af din garderobe. Du kan bære den med en kjole, formelle bukser, et nederdel- Schweiz fodboldlandshold Trøje næsten alt. Det er et meget alsidigt stykke tøj, og du skal altid investere i nogle bedste blazere for kvinder.
Også i dette indlæg vil vi give dig en lavdown på nogle af de bedste blazere til kvinder, og hvad du skal bære til forskellige lejligheder. Vi starter med grundlæggende modeblazere til kvinder, og hvordan man fremhæver dem.

Afslappede blazere til kvinder
Ligesom navnet er afslappede blazere noget, du ville bære, når du er kold, eller du bare har lyst til at se stilfuld ud. De er ikke lejlighedsvis, og du er nødt til at koncentrere dig meget om at fremhæve dem med noget. Her er nogle ideer til at bære blazere tilfældigt:
[SC: Mediad]

Off-skulder blazer
En af de blazere, som du kun finder på nichemarkedet, kan denne blazer bæres tilfældigt og med lejligheder eller endda støvler (afhængigt af vejret).
Gå efter et helt sort look:
Eller par dem op med nogle beige bukser og slip-ons:
[Læs også: herretøj til kvinder]
Eller du kan endda parre det med et sort nederdel (stol på os, resultaterne er ubesværede):
Kontrastfarveblazeren
Elsker at eksperimentere med farver og design, så vil denne type blazer være bedst for dig. Fantastisk at fremhæve med nederdele og endda kjoler, denne er et behov for en elegant kvinde.

Kæreste blazere til kvinder
Som navnet antyder er partner Blazers store og er for det meste inspireret af herretøjsmode. Som sådan vil du have flotte stykker, som ofte endda din partner og mand kan bære. Det skal være længe nok til at dække dine hofter og skal absolut se ud som om du stjal dem fra din kæreste!
Du kan bære dem tilfældigt som dette:
Eller du kan endda bære dem på en klædt måde som denne:

Bomber Blazers
Satser på, at du ikke vidste, at disse eksisterede også! Selvfølgelig gør de det! De ligner bomberjakkerne, men bare at de er blazere. De fungerer som afslappede blazere, og du kan endda style dem til at arbejde som formaler. Det er bare den måde, du fremhæver dem på!
[Læs også: Bomberjakker til kvinder – hvordan man bærer det]
Som dette meget afslappet, men alligevel cool denim look
Et let semi-formelt look med blok hæle:
Eller et absolut formelt look:

Blomsterblazere
Forår, sommer- eller vinter-blomsterjakker kan se godt ud enhver sæson. Plus, de er absolut alsidige og kan af denne grund skifte fra afslappet til formel bare med ændringen af tilbehør som sko og tasker.
Ligesom denne Bomber+ Floral Blazer-kombination for en dag ude-de ser fantastiske ud med den korte romper. Afslut udseendet med nogle afslappede lejligheder eller glide på.
For en aften ude vil denne røde og sorte kombination med farver af guld være din bedste ledsager. Don en let romper og nogle støvler, og du er god til at gå1
Gå efter et afslappet look med et blåt nederdel med dette look:
En kjole og blomsterbomberjakke til en pigens aften ud:

Professionelle blazere
Uanset hvor masser af slags blazere du har, er en professionel og en godt syet blazer noget, du skal absolut investere i. En godt skræddersyet blazer kan bæres ved forskellige officielle lejligheder og kan virkelig slå et godt indtryk. Sådan sørger du for, at den professionelle blazer er bedst for din krop:
[Læs også: Hvad skal jeg bære under en blazer?]
Få ikke en blazer, der er mindre end din størrelse. Husk, at du altid kan nedskalere det, men at ændre en Rangers FC Trøje mindre blazer til en stor er vanskelig.
Den bedste pasform er, når du kan knappe blazeren uden at trække den, og når knapperne er tændt, må de ikke ændre silhuetten af blazeren.

Så der går du! Vores bedste ideer til at få de bedste blazere til CF Monterrey Trøje kvinder. Det er en vigtig modeartikel, så invester altid i et godt brand og et godt syet.
Billeder Kilde: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *