Hvordan man bleger din hud: nyttige ideer til at gøre blegning af et let job

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Hvorfor bleger folk deres hud? Nå, det kan være af forskellige årsager, fra at ville fjerne solbrun til at ville lette ansigtshår eller falme mørke pletter, kan blegning hjælpe dig med en masse af dine hudlidelser.
Blegning af din hud kan være lidt af en skræmmende opgave. I betragtning af at du tager sig af stærke kemikalier, hvis de ikke udføres korrekt og med største omhu, kan blegning forårsage nogle alvorlige hudskader. Kan du blegge din hud? Hvis ja, hvad doser og ikke, du skal følge?

En hurtig lektion om, hvordan kan du blegge din hud.
Lad os give dig en hurtig lektion om, hvordan kan du blegge din hud. Alle dine spørgsmål om, hvordan du lyser din hud, vil blive besvaret.
Pre-blege trin
1. Start altid med at lave en patch -test
Dette trin kan ikke forhandles, da en patch-test fortæller dig, om en bestemt blegemiddel er fint at blive brugt på din hud eller ej. Dette trin er især afgørende, når du prøver et nyt brand, som du ikke har nogen tidligere erfaring med. Foretag altid en 24-timers patch-test for at finde ud af, om blegemidlet giver dig nogen bivirkninger, såsom udslæt, forbrænding eller andre sådanne hudproblemer.

Kilde: WiseGeek.com2. Læs instruktionerne omhyggeligt
Antag aldrig, at alle blegemidler fungerer på samme måde! Læs altid instruktionerne, Sporting CP Trøje som indlægsseddel meget omhyggeligt, inden du starter ansøgningsprocessen. Og sørg for at følge instruktionerne til en T. Husk, at en blegemiddel FC Utrecht Trøje generelt er et kemisk-ladet produkt, der skal bruges i henhold til visse instruktioner eller kan forårsage drastiske resultater.

[Læs også: Sådan bleges Face]
3. Sørg for, at du ikke har nogen åbne sår

Din blegemiddel kan ikke komme i kontakt med brudt hud. Så inden du får blegemiddel på huden, skal du foretage en hurtig kontrol for at se, om du har nogen nedskæringer eller noget åbent sår, såsom en for nylig poppet bums. At få blegemiddel i kontakt med et åbent sår kan få din hud til at blive brændt og forsinke helingsprocessen eller endda forårsage en infektion.
Kilde: Xperienceradio.co.uk4. Få den ideelle styrke

Kilde: dipalhbs.com.au6. Beslut om, hvorfor du vil bleges
Stol på os, der er forskellige måder at blegge din hud afhængigt af hvad du vil opnå. Når du overvejer, hvordan du bleger din hud, skal du tage et øjeblik for at finde ud af, hvilke resultater du sigter mod. Hvis du vil lette din hudfarve, skal du anvende blegemiddel overalt i det område, hvor du vil gøre det. Men hvis du vil slippe af med mørke pletter, kan det muligvis være fornuftigt at anvende blegemiddel kun på de mørke pletter.
Kilde: BeautyBargainista.com7. Lad det aldrig være i længere tid end nævnt
Dit blegesæt kommer med visse instruktioner for så vidt angår tiden. Følg det og lad aldrig din blegemiddel være i længere tid, end der er nævnt. Dette kan forårsage forbrændinger og udslæt og en hel masse andre mareridt scenarier, som du bare ikke ønsker ansigt. Nogensinde. afhænger af os.
[SC: Mediad]
Post-blege trin
1. Brug ikke sæbe eller ansigtsvask
Brug ikke sæbe eller ansigtsvask på din hud i mindst 24 timer efter blegning af den. Din hud har gennemgået meget med blegning takket være de kemikalier, den måtte komme i kontakt med. Så behandl med omhu og hold dig væk fra ekstreme sæber og ansigtsvask, der kan stribe din hud derudover og gøre den meget mere sårbar. Brug blot almindeligt vand til at rense din hud i stedet.
Kilde: Kontrolgirl.com2. Brug en solcreme
Brug en solcreme efter blegning for at sikre og fastgøre din hud mod den ekstreme sol. Din hud er i en særlig delikat tilstand efter blegning. Den sidste ting, den har brug for, er at blive tvunget til at vende mod solen og Kashiwa Reysol Trøje dens ekstreme stråler ubeskyttet.
[Læs også: Solcreme -fejl]
Kilde: EssentialoilsForHome.comSo der går du. Vores præ-bleg, under og efter blegede ideer til at hjælpe dig med din blegeproces. Vi håber, at du har fået meget mere klarhed over, hvordan du bleger din hud ved hjælp af blegemiddel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *